Η επόπτης γραμμών (ή βοηθός διαιτητή ή όπως αλλιώς έχουν αποφασίσει να τους λένε), Denise Bueno, κάνει παίκτες και οπαδούς να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της, με τον τρόπο που εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του παιχνιδιού.

Όπως λέει η ίδια, η σχέση της με το… λειτούργημα που κάνει είναι καθαρά επαγγελματική. Λατρεύει το ποδόσφαιρο, όπως όλοι στην Βραζιλία και γι’ αυτό το υπηρετεί, δίνοντας το παρών σε αγώνες ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην περιφέρεια του Σάο Πάολο.

«Με αποκαλούν σeξι, αλλά εγώ θέλω μόνο να με βλέπουν ως επαγγελματία, που θα κάνει καριέρα στο χώρο της διαιτησίας», λέει η νεαρή Βραζιλιάνα. Μαζί σου Denise, αλλά δεν βοηθάς καθόλου με τον τρόπο που ντύνεσαι και με αυτά που… ξεχνάς να φορέσεις.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η Denise ξεχνάει συχνά να φοράει σουτιέν. Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν καθόλου το μυαλό τους στο ποδόσφαιρο, αφού τους είναι αδύνατο να πάρουν τα μάτια τους πάνω από το διαφανές λευκό μπλουζάκι της πανέμορφης Βραζιλιάνας.

Πάντως κάτι τέτοια είναι σίγουρο πως θα ξαναέφερναν τον κόσμο στα γήπεδα.

IMG_1253

IMG_1254

IMG_1255

IMG_1256

Πηγή – toxdonkey.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here